Domácí chléb z pekárny
5. 5. 2016
• 2 odměrky mouky pro domácí chléb
3odměrky hladké mouky
• 400ml vlažné vody
• 2 lžičky soli
• 1lžíce cukru
• 2a1/2 lžičky sušeného droždí
• 2 lžíce oleje
• 2 lžíce mléka
• kmín
• semínka: sezam - slunečnice -dýně
Návod k přípravě
Do pekárny nalijeme vodu olej mléko sůl nasypeme mouku
cukr droždí a kmín kdo má rád tak i semínka
• 400ml vlažné vody
• 2 lžičky soli
• 1lžíce cukru
• 2a1/2 lžičky sušeného droždí
• 2 lžíce oleje
• 2 lžíce mléka
• kmín
• semínka: sezam - slunečnice -dýně
Návod k přípravě
Do pekárny nalijeme vodu olej mléko sůl nasypeme mouku
cukr droždí a kmín kdo má rád tak i semínka
je-li těsto husté tak přilijeme ještě trochu vody
pekárnu zapneme na rychlý program na některé pekárně
je čas 1 h ,58 minut a nebo 2 h 10 minut zapneme
a už jenom čekáme na voňavý chléb
zkoušela jsem jich několik ale tenhle nám chutná nejvíc
pekárnu zapneme na rychlý program na některé pekárně
je čas 1 h ,58 minut a nebo 2 h 10 minut zapneme
a už jenom čekáme na voňavý chléb
zkoušela jsem jich několik ale tenhle nám chutná nejvíc
vyzkoušela jsem i škvarkový chleba to se místo oleje
přidají asi 3 lžíce mletých nebo nasekaných škvarků
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář